Euroopa spordinädal

10 okt
0 comment

23 kuni 30. septembrini osales meie lasteaed Euroopa Spordinädalas. Iga päev alustasime lõbusa ja aktiivse võimlemisega lastaia õues.

25. septembril toimus Narva lasteaedade Käoke, Sädemeke, Tuluke, Cipollino ja Vikerkaar jalgpalliturniir. Võitjad on meie Sipelgate poisid! Turniir oli korraldatud Fama- Kalev staadioonil ning Narva  jalgpalliklubi Narva Trans treenerid Maksim Gruznov, Natalja Hansing ja Bi Sehi Elysee Irie aitasid meid väga selle ürituse läbiviimisel. Südamlikult täname neid!

26. septebril toimus Euroopa Spordinädalaraames meie Äkkeküla kross. See oli tõeline võistlus Narva lasteaedade Käoke ja Tareke vahel. Võitis aga sõprus.

Spordinädalas on toimunud palju aktiivseid tegevusi: Jaaniussikeste rühma orienteerumismäng, Kiilikeste ja Mesimummude spordikäik Äkkekülas, Sipelgate kepikõnd ja lasteaia täiskasvanute lauatennise võistlused.

Õnneks, spordi harrastajaid on iga aastaga rohkem ja meie oleme ka positiivses trendis!

Leave your thought